Hepp

Ytterliggare en helg har trillat förbi. Skönt med lång ledigt kan jag säga. Hämtade Robin i fredags så de har varit bus hela helgen typ. Va på kalas i fredags me. Mycket trevligt. Lilla Neo håller på o bli en stor gosse. Fyller 4 den 1 maj. :) Idag måndag har tillbringats mesta dels i stan. Va i tivoliparken med barnen Jenna och Linn med barn. Skojsigt. Va sen hos johan o sabbe o marcus o marre. Sen hem. Lite mat till Thea. Bada o sängen. Nu sitter man här o ugglar. Snart en dusch o så får vi se va man hittar på sen.

// Henke

Busig

Då va helgen över med allt sitt trevliga. Det blev grillning, öl, fest, mys o friskluft. Thea plockade sina första vitsippor i söndags, plockade dom o sen slet av bladen :P Men men, alla sätt är bra utom dom dåliga :) Idag är det jobb igen som gäller. Grant väder e de iaf så de e ju synd o klaga. De va allt för mig denna gången.

Bye bye //Henke

<3

Här va ett tag sen man var//Henke

Jaha. Det har ju hänt en hel del sen sist man skrev här. Små glinen har vuxit en massa. Årstiderna har skiftat. Man är inte sambo längre osv osv. Det har vatt jävligt mycket som gått fel o jävligt mycket o rätta till. Men det känns som om det har börjat vända till lite nedförsbacke nu. Har tagit tag i saker. Försöker lappa ihop o starta om med en del. Våren är på väg o med den sommaren. SEMESTER! Fan va ja längtar. Det behövs verkligen nu. Har fått förfrågan om o plocka fram den positiva glada Henke igen. O han kommer! Va så säkra. Han finns kvar :P Det har som sagt bara varit en jävla massa motgångar som gjort att man inte kunnat va på topp. Uppförsbackarn o nedförsbackar. Det finns alltid lättare o svårare perioder så är det bara. Så där ja. Då får det väll gå ett år eller nått tills nästa gång man skriver här :P   // Just kidding. Ska försöka skriva oftare. Måste bara säga att Jennas lägenhet är superfin. Everything works out perfectly in the end.

Over and out!



J.T.R  <3

Vår?

vart tog våren vägen, det bara regnar. Det har vi väl fått nog av?

Nu börjar det ordna upp sig, himla skönt. Allt kommer att bli bra, att komma överens är det viktigaste och det har vi lyckats med.
Håll tummarna för mig imorrn :)) Hoppas!
Ska till skolan sen och ha ett prov, har pluggat som en besatt :P och ska fortsätta med det nu, tog bara en liten paus.

Thea, mitt lilla gryn.. kan inte fatta att hon fyller två år om två månader. Tiden bara springer iväg, älskar dig!
<333333333333333

RSS 2.0