Dagen innan September

Det är alltså den 31 augusti idag och imorgon är det september. Tiden bara springer iväg även om vissa dagar känns så långa och tråkiga. Jag är dessutom arbetslös nu, och därmed inskriven på arbetsförmedlingen.. De vill såklart att jag ska söka jobb långt iväg och flytta om det behövs men det är jag inte så sugen på kan jag tala om.
Får söka till sibbhult inne på Skogsbrynet och även hemtjänsten, har nämligen sett att det ligger ute många turer där från.
 
Annars händer det inte så mycket, ingenting faktiskt. Thea har börjat på dagis igen efter fem veckors semster, men det är inga problem som vanligt, den ungen älskar dagis.
Har äntligen tagit fatt i mig själv och börjat röra på mig, det var verkligen på tiden! Nu är det slut på att sitta i soffan med en skål med godis. Nu är det motion och bra mat som gäller på Föreningsgatan ;-)
 
Hepp, väntar på att Herr Olsson ska komma hem från jobbet, så får vi väl se vad som händer!
 
 

En lycklig Thea som får rida på hästen!
 
/ Jenna
 

Måndag

Kanske skulle ta tag i bloggandet igen. Måndag och jag har jobbat, ledig imorgon:-) jobbat i helgen med, varit en ganska jobbig helg, så skönt med en ledig dag imorgon.
Vi har flyttat till en femma på 108 kvm, HSB. Vi är super nöjda, är en del att göra där men en sak i taget så blir det bra :-) har även skaffat oss en liten söt katt vid namn Alice. En liten vilding!
Thea ska till Ölandsdjurpark på onsdag med Johan, hans två barn och deras mamma. Det är Henkes arbetskamrat, Thea älskar honom och tjatar om att hon vill hem till honom :-)  Hönsmamma som jag är så kommer jag gå och tänka på hur det kommer gå helt utan mamma och pappa. Men hon kommer garanterat få en underbar dag med massa skoj, kolla på alla djur och åka karusell. Jag ska jobba så jag får tänka på de ist :-)
Tack för mig, ska försöka blogga bättre nu ;-)

RSS 2.0